Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Σημαντική συμμετοχή στην εκστρατεία του ΣΕΦ για τα φωτοβολταϊκά


Περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι έχουν ανταποκριθεί θετικά στην πρωτοβουλία του ΣΕΦ «Μας Αφορά» και έχουν στείλει μήνυμα στον Πρωθυπουργό για την προώθηση της Ηλιακής Ενέργειας.
Η καμπάνια του Συνδέσμου Εταιριών Φωτοβολταϊκών έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα φωτοβολταϊκά και το οφέλη που αυτά προσφέρουν.
Μέσω της σελίδα www.mas-afora.gr, οι ενδιαφερόμενοι, μέσω ειδικής φόρμας μπορούν να αποστείλουν μήνυμα στον πρωθυπουργό ζητώντας την άμεση παρέμβασή του ώστε να συνεχίσει η ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών στη χώρα.
«Η εκστρατεία Μας Αφορά αποτελεί πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εταιριών Φωτοβολταϊκών και όσων πιστεύουν ότι οι προοπτικές που μας προσφέρει ο ήλιος της χώρας μας ανήκουν σε όλους», αναφέρει ο ΣΕΦ.
Η επιστολή προς τον Πρωθυπουργό έχει ως εξής:
«Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ζητήσω την άμεση παρέμβασή σας για ένα σημαντικό θέμα που αφορά όλους μας, αυτό των προοπτικών και των σημαντικών ωφελημάτων που χάνονται μέσα από τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί και συνεχίζουν να επιβάλλονται από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι σήμερα στην αγορά των φωτοβολταϊκών και απειλούν την ίδια τη βιωσιμότητα του κλάδου.
Σε μία στιγμή κατά την οποία καλούμαστε όλοι να αφήσουμε πίσω λάθη, αστοχίες, κεκτημένα και περιοριστικές αγκυλώσεις και να ξαναβάλουμε την Ελλάδα μας σε δρόμους συλλογικής ανάπτυξης και προόδου, πιστεύουμε ότι ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ να διαφυλάξουμε τις προοπτικές που μας προσφέρει ο ήλιος.
Για τους λόγους αυτούς, σας παρακαλώ να διασφαλίσετε ότι θα αρθεί άμεσα η αναστολή αδειοδότησης νέων έργων φωτοβολταϊκών που ισχύει από τον περασμένο Αύγουστο και ότι θα υπάρξει γενναία αναθεώρηση του εθνικού στόχου για τα φωτοβολταϊκά, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να αξιοποιούμε με την πλέον καθαρή τεχνολογία το εθνικό καύσιμο της χώρας μας, τον ήλιο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου