Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνέλευση του Παν. Συνδέσμου Οικιακών φ/β (ΗΛΙΟΣ)


Η πρώτη συνέλευση προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μελετητών – Εγκαταστατών Οικιακών Φωτοβολταϊκών «ΗΛΙΟΣ» πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 17:00 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ξενοδοχείο PARK.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα μέλη που απαρτίζουν την επιτροπή όπου η πλειοψηφία αυτών ήταν παρόντες της συνέλευσης, είναι τα εξής:
Βαρλόκωστα Ειρήνη
Γαβράς Θοδωρής
Γιανούσης Πέτρος
Κατσικάς Κωνσταντίνος
Κόμης Νίκος
Μακρής Δημήτρης
Μιχαηλίδης Γεώργιος
Παπανδρέου Δημήτρης
Σαλπέας Αργύρης
Σαρηγιώργης Θεμιστοκλής
Στριγκλής Δήμος
Φωτόπουλος Θοδωρής
Παρόν ήταν ο έγκριτος καθηγητής και πρώην Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Νικόλαος Μαρκάτος  - ο οποίος εξέφρασε την υποστήριξη του στην δίκαια και με κοινωνικό χαρακτήρα κίνηση της δημιουργίας του συνδέσμου. Επίσης προσφέρθηκε εθελοντικά να είναι Επιστημονικός Σύμβουλος του συνδέσμου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η επιτροπή ύστερα από μια πολύωρη και διεξοδική συνεδρίαση, αποφάσισε να μοιράσει ρόλους δράσης στα μέλη της σε αρχικά τέσσερεις (4) ομάδες. Ο σύνδεσμος ευελπιστεί ότι οι ομάδες θα αυξηθούν σε αριθμό στο ΠΟΛΥ άμεσο μέλλον και θα επανδρωθούν από μέλη του συνδέσμου που θα θελήσουν εθελοντικά να συμμετάσχουν.
Έτσι αποφασίστηκαν παμψηφεί τα εξής:
Συντονιστής  της Διοικούσας  ανέλαβε ο  Αργύρης  Σαλπέας
1. Η Οργανωτική Ομάδα θα απαρτίζεται από:
Βαρλόκωστα Ειρήνη, Παπανδρέου Δημήτριο  & Σαρηγιώργη  Θεμιστοκλής.
2. Η Επαφών & Συναντήσεων Ομάδα θα απαρτίζεται από:
Ανταλουδάκη Γεώργιο, Γιανούσης Πέτρος, Μακρή Δημήτριο, Παπανδρέου Δημήτριο, Σαλπέα   Αργύρη, Στριγκλή  Δήμος & Φωτόπουλο Θεόδωρο.
3. Υπεύθυνοι για την Επιστημονική ομάδα  θα είναι  οι
Ανταλουδάκης Γεώργιος  Γαβράς Θεόδωρος, Κόμης Νικόλαος , Μακρής Δημήτριος.
4. Το Γραφείο Τύπου θα χρεώθηκε  στους
Γαβρά  Θεόδωρο, Κόμη  Νικόλαο  & Μακρή Δημήτριο.
Ο πρώην Πρύτανης του ΕΜΠ και επικεφαλής Ερευνητικών Ομάδων για Φωτοβολταϊκά   κος Νικόλαος Μαρκάτος  θα είναι επιστημονικός σύμβουλος του συνδέσμου.