Τρίτη 12 Απριλίου 2011

aleo solar: Φωτοβολταϊκά πάνελ υψηλής απόδοσης σε μαύρο χρώμα


Η aleo solar AG εγκαινιάζει στη φετινή διοργάνωση της κορυφαίας εμπορικής έκθεσης Intersolar στο Μόναχο το νέο φωτοβολταϊκό της πάνελ aleo S_79 σε εντελώς μαύρο χρώμα. Αυτό το πάνελ υψηλής απόδοσης χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα ελκυστική εμφάνιση, κομψό σχεδιασμό και υψηλή απόδοση: χάρη στις μαύρες μονοκρυσταλλικές του κυψέλες, το μαύρο πλαίσιο και το μαύρο πίσω φύλλο, το πάνελ που ανέπτυξε η aleo solar ενσωματώνεται αρμονικά σε κάθε επιφάνεια οροφής.

«Στους νέους τύπους φωτοβολταϊκών πάνελ S_79 και S_79 Solrif, η aleo solar χρησιμοποιεί μονοκρυσταλλικές μαύρες κυψέλες υψηλής απόδοσης, με αποτέλεσμα τα πάνελ να επιτυγχάνουν ονομαστική ισχύ έως 245 Watt και βαθμό απόδοσης έως και 15,0%. Η μηχανική σταθερότητα των φωτοβολταϊκών πάνελ εξασφαλίζεται από ένα μαύρο πλαίσιο πάχους 50 mm από ανοδιωμένο αντιδιαβρωτικό κράμα αλουμινίου. Όπως σε όλα τα πάνελ της aleo solar, οι γωνίες του πλαισίου συναρμολογούνται μεταξύ τους χωνευτά, χωρίς βίδες, εφαρμόζοντας τέλεια. Έτσι το πάνελ είναι σταθερότερο, ενώ όλα τα επιμέρους εξαρτήματα μένουν οπτικά εναρμονισμένα μεταξύ τους», εξηγεί ο διευθυντής τεχνολογίας και ανάπτυξης της aleo solar AG, Δρ. Jens Sabotke.

Οι νέοι τύποι φωτοβολταϊκών πάνελ θα είναι διαθέσιμοι όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία και την Αυστραλία, ενώ το πάνελ S_79 θα διατίθεται ταυτόχρονα και στη Βόρειο Αμερική. Τα φωτοβολταϊκά πάνελ είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα IEC/EN 61215 και IEC/EN 61730 και, για τις ΗΠΑ και τον Καναδά, σύμφωνα με τα πρότυπα UL 1703 και ULC/ORD-C1703-01.

Εκτός αυτού, η aleo solar AG προσφέρει και ένα νέο φωτοβολταϊκό πάνελ με την επωνυμία avim, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μεγάλων εγκαταστάσεων. Το φωτοβολταϊκό πάνελ avim A_18 κατασκευάζεται από την avim solar production Co. Ltd. στο Gaomi της Κίνας, μία κοινοπραξία της aleo solar AG. Τα φωτοβολταϊκά πάνελ που κατασκευάζονται από την κοινοπραξία θα προσφέρονται με ειδικούς όρους.

Ολοκληρώθηκε επίσης με επιτυχία η δοκιμή αλατονέφωσης της TÜV Rheinland για το φωτοβολταϊκό πάνελ aleo S_18. Η δοκιμή αυτή πιστοποιεί πως τα πάνελ της aleo solar ανταποκρίνονται σε υψηλές προδιαγραφές ποιότητας ακόμα και σε παράκτιες περιοχές, όπου η ατμόσφαιρα παρουσιάζει υψηλή περιεκτικότητα άλατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου